vineri, 13 noiembrie 2015

Copiii



             Copiii nostri, ai vostri, sunt cei care s-au despartit de noi si care inca mai aleg sa se desparta de noi toti. Ei pleaca intr-o alta lume, unde nu mai exista ignoranta, nepasare, neascultare, dispret, izolare, denigrare. Au ales sa plece intr-o lume in care exista doar Iubire. Au ales sa plece ca noi sa primim compasiunea si intelegerea. Copiii care au ramas, au ales sa intretina aceasta energie frumoasa a iubirii si compasiunii. Ei sunt generatia care vor Schimbarea, ei sunt cei care ne vor angrena si pe noi, vrem nu vrem.
              Sa deschidem inimile in fata acestor copii, pentru ca sunt ai nostri, ai vostri, sa-i lasam sa ne spuna Adevarul. Copiii plecati vor fi vesnic in amintirile noastre, vor fi vesnic langa noi, pentru ca ei au acum misiunea sa ne lumineze calea.
               Noi cei ramasi, ce misiune avem ? Sa mentinem Lumina aprinsa, ca sacrificiul lor sa nu fie in zadar.



             Se implinesc deja doua saptamni de cand s-a deschis acest Portal Energetic prin care acesti copii aleg sa plece in lumea de dincolo. Aceste plecari inca mai continua. Ei singuri vor decide cand vor intrerupe aceasta plecare colectiva. 
             Dincolo de durerea fizica, sa-i insotim in drumul lor cu rugaciuni de multumire, de recunostinta, de aducere aminte.

Multumesc, suflete libere  !!


               Descopera si tu calea spre armonie  !!












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu